on-line с 20.02.06

Арт-блог

13.05.2015, 09:45

May

Random photo

Voting

???

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Calendar

    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

News

01.08.2015, 13:17

Crazzzy Days

13.05.2015, 09:52

den-evropyi-v-hersone---2015

> Organizations > Arts and crafts > Kherson regional centre of people art > ХОЦНТ > Фестиваль творчої молоді - 2019
All news

18.06.2019 15:28

Фестиваль творчої молоді - 2019

Неймовірне свято юності та талантів 14-16 червня провів Херсонський обласний Центр народної творчості на узбережжі Залізного Порту. ХІІІ відкритий фестиваль молодіжних культур «ЕКСТРИМ» пройшов на базі туристичного комплексу «Море–Divan» і, як завжди, зібрав найталановитішу молодь Херсонщини. Участь у фестивалі взяли вокалісти та хореографічні колективи з Каховського, Скадовського, Голопристанського, Великоолександрівського, Великолепетиського, Олешківського, Білозерського районів, Високопільської та Чаплинської об’єднаних територіальних громад, міст Нова Каховка і Херсон. Загалом у програмі фестивалю презентували свою творчість близько 450 учасників.

Цього року фестиваль набув дещо нового формату. «Екстрим» проходив у два етапи - 14 червня відбувся відбірковий тур, а вже 15 червня – урочисте відкриття та Гала-концерт, де найкращі молоді виконавці змогли подарувати глядачу свої таланти.

Учасники фестивалю запалили своєю творчою енергією все узбережжя, зібравши навколо сцени величезну кількість глядачів. Кожен номер був по-своєму цікавим та неповторним. Завдяки професійній роботі постійних ведучих фестивалю - Ірини та Романа Чухалових - програма концерту трималася на високій емоційній ноті.

Родзинкою фестивалю став конкурс дівочої вроди «Міс Таврійська Перлина - 2019», в якому взяли участь 9 юних красунь, що своєю красою та ніжністю покорили усю чоловічу половину глядацької аудиторії.

У першому виході-дефіле «Чорнії брови, карії очі» глядачі змогли познайомитися з учасницями, побачивши перед собою юних, творчих та цікавих дівчат. Наступним етапом була творча презентація «Я - особлива!», у якій кожна з учасниць мала представити себе, як цікаву непересічну особистість, застосовуючи мистецтво слова, пісні, танцю, цим самим показуючи свою неповторність, індивідуальність та креативність. Глядачі змогли послухати авторську поезію, романтичні пісні, а також побачити сучасну хореографію - контемп та джаз-фанк.

Найбільш яскравим став вихід «Русалка от-кутюр». Учасниці презентували себе в оригінальному образі на морську тематику. Одяг дівчат був неординарним та цікавим - від суконь, прикрашених мушлями і паєтками, до абсолютно креативних нарядів з фольги та клітчастих сумок. На дефіле «Русалка от-кутюр» глядачі змогли оцінити учасниць в образах русалок, екзотичних риб, морської цариці і навіть чорної каракатиці.

Всі учасники були напрочуд гарні та талановиті, тому кожна отримала своє почесне звання:

«Міс Креатив» - Марина Кальф (м. Нова Каховка)

«Міс Екзотика» - Катерина Стекольщикова ( м.Херсон)

«Міс Ніжність» - Вікторія Лелеко (с. Чорнянка Каховського району)

«Міс Стиль» - Олександра Коваль (м. Херсон)

«Міс Шарм» - Альбіна Симонова (м. Херсон)

«Міс Талант» - Юлія Шмиріна (м. Нова Каховка)

«Міс Чарівність» - Ірина Дмитрик (с. Чорнянка Каховського району)

«Міс Грація» - Карина Арутюнян ( м. Херсон)

Переможницею конкурсу краси та володаркою титулу «Міс Таврійська Перлина - 2019» стала Олександра Кеда з Херсону. До речі, вона ж стала і «Міс Глядацьких симпатій», так що у цьому випадку думка журі і глядачів повністю співпала.

Як завжди, яскравим фіналом свята став виступ рок-гурту обласного Палацу молоді і студентів «Inside», який виконав низку відомих хітів. Від їх виступу публіка була у захваті.

16 червня фінальним акордом фестивалю став пляжний танцювальний флеш-моб «Ми – діти Екстриму!» за участю всіх хореографічних колективів фестивалю та активних відпочивальників. Провели його ODERN», Високопільського центру дитячої та юнацької творчості, (керівник Тетяна Чередніченко) та студенти Херсонського училища культури (керівник Ірина Режек), учасники спільного флеш-мобу мали змогу отримати від спортивної руханки та танців справжнє задоволення.

Херсонський обласний Центр народної творчості дякує за допомогу у проведенні фестивалю директору туристичного комплексу «Море–Divan» Світлані Дудар та всім, хто долучився до проведення цього неймовірного святкового дійства!







Leave a reply

Enter the number you see to the right.
If you don't see the image with the number, change the browser settings and reload the page