on-line с 20.02.06

Арт-блог

13.05.2015, 09:45

May

Random photo

Voting

???

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Calendar

 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

News

01.08.2015, 13:17

Crazzzy Days

13.05.2015, 09:52

den-evropyi-v-hersone---2015

> News > Партнери Гончарівки готуються запускати «Дороги вина та смаку Херсонщини»
All news

12.06.2020 09:59


Партнери Гончарівки готуються запускати «Дороги вина та смаку Херсонщини»

Бібліотека Гончара в якості інформаційного партнера багато років співпрацює з ГС «Таврійський туристичний альянс» (керівник – Юрій Палічев).

Ця громадська організація займається розвитком туризму на Херсонщині.

Так, в минулому році ТТА організував масштабний I Херсонський морський фестиваль імені Джона Пола Джонса, в якому співробітники Гончарівки брали активну участь.

Цієї весни та літа пандемія коронавірусу перенесла всі грандіозні плани співробітництва на майбутнє.

Але планування і організація великих проектів не переривається.

Нещодавно завдяки проекту ЄС Geographical Indications in Ukraine/Географічні зазначення в Україні відбулися збори засновників громадської спілки «Дороги вина та смаку Херсонщини».

Зараз в Україні «будуються» «Дороги вина та смаку України» – система еногастрономічних туристично-рекреаційних маршрутів. В Європі вони користуються неабиякою популярністю у туристів. А в Україні і на Херсонщині допоможуть розвивати сільські території та цікавість до продуктів харчування і напоїв кожного регіону.

Ця тема дуже близька Гончарівці, адже в нас вже декілька років збирається конвівіум любителів Slow Food – антиспоживацького руху, альтернативи фастфуду, який зберігає традиційну та регіональну гастрономічну культуру.

До речі, представники Slow Food  Україна зацікавилися «Дорогами вина та смаку Херсонщини», так що перед Конвівіум «Гончарівка» відкриваються великі перспективи!

Олена Бджола







Leave a reply

Enter the number you see to the right.
If you don't see the image with the number, change the browser settings and reload the page