Slow food у Гончарівці
Поки всі навкруги живуть у шаленому ритмі, Гончарівка закликає насолоджуватися моментом. На противагу всім звичному фаст-фуду ми пропонуємо slow food. Сьогодні - в японському стилі. Рух прихильників "повільної їжі" виник у 1989 році. Його головною метою є забезпечення здорового харчування та збереження національних кулінарних традицій. 2017 рік оголошений в Україні роком Японії. То чому б не поєднати законодавчі аспекти з кулінарними? - подумали ми.
Відтворення атмосфери країни через музику та елементи декору, вивчення її національних особливостей, приємна дружня компанія та розмови про традиції й інновації... Сьогодні ми не лише готували роли, а й говорили про речі, які, завдяки японцям, стали повсякденними у нашому житті. А ще обговорювали традиційні японські види спорту та дискутували про творчість Харукі Муракамі.
Анастасія Козак