on-line с 20.02.06

Арт-блог

22.12.2021, 11:41

Але згадати потім ріки ці і монохром засніженої крони, цю лінію рядка і оборони, цю риму, як троянду у руці.

Случайное фото

Голосование

Что для вас служит основным источником информации по истории?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календарь событий

     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Новости региона

26.01.2022, 15:26

Золотой голос Херсонщины Наталья Лелеко отмечает 35-летие творческой деятельности

26.01.2022, 15:20

"Відомі незнайомці": археологічні дослідження території Херсонщини Дмитром Яворницьким

26.01.2022, 14:11

До розвитку громад – через успіх креативних проєктів

> Новости региона > Херсонські шеф-кухарі потрапили до рейтингу кращих кулінарів України
Все новости

03.12.2021 10:44

Херсонські шеф-кухарі потрапили до рейтингу кращих кулінарів України

27 листопада у Києві відбувся гастрофорум Creative Chefs Summit, на якому, за традицією, оприлюднено список топ-120 кулінарів України.

Олександр Шостак (бренд-шеф ресторану «Мускат») та Сергій Пантак (шеф-кухар ресторану «Кабанос») за результатом щорічної премії «Ukrainian Culinary Faces 2021» увійшли до сотні найкращих кулінарів країни. Їх професійні досягнення експерти відзначають вже третій рік поспіль.

Окрім роботи в ресторані, Олександр Шостак є Головою Херсонської філії Асоціації шеф-кухарів Півдня України, засновником міського гастрофестивалю «Spring Fest» та ініціатором проєкту «Скуштуй смак Херсонщини», організував встановлення двох національних рекордів України. Разом з цим, бере активну участь у громадській діяльності – є співзасновником громадської організації «Chefs Club», що сприяє розвитку української кухні з використанням локальних продуктів.

Сергій Пантак відомий містянам як шеф-кухар ресторану «Кабанос», який реалізує соціальні та благодійні проєкти та є суддею Кулінарного Кубку кухарів Південного, Західного та Східного регіонів України, а також Кулінарного Кубку кухарів серед юніорів.

У 2018 році херсонських кулінарів об’єднав проєкт «Херсон. Вінтажна кухня», який передбачає пошук історичного меню, розшифровку рецептів старовинних страв та їх відтворення в сучасних умовах. Кожна «вінтажна» страва є надзвичайно вишуканою і розкриває цікаві факти з історії життя богеми Херсона минулих століть. Свого часу проєкт став джерелом розвитку гастрономічного туризму в Херсоні, а його страви увійшли до туристичних маршрутів. Проєкт, аналогів якого в Україні немає, вже встиг потрапити до Національного реєстру рекордів України за кількістю одночасно приготованих вінтажних страв.

Ukrainian Culinary Faces – кулінарна премія національного масштабу. Її місія полягає в популяризації та підвищенні впізнаваності українських шеф-кухарів, які є тренд-сеттерами трьох основних напрямків: українська кухня, світова кулінарія та кондитерське/пекарське мистецтво. Список переможців формується на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів та кулінарних експертів.

Джерело

 





Напишите свой комментарий

Введите число, которое Вы видите справа
Если Вам не видно изображения с числом - измените настройки браузера так, чтобы отображались картинки и перезагрузите страницу.