on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Новини регіону

22.04.2024, 22:44

"Творчість допомагає відволіктись". Історія херсонської майстрині, яка вимушено переїхала до Києва

  Виготовленням брошок, прикрас для волосся та підвісок херсонка Вікторія ...
22.04.2024, 22:42

Пішла з життя херсонська концертмейстерка Інна Кісельнікова.

  Передчасно пішла з життя провідний концертмейстер кафедри музичного ...
22.04.2024, 22:31

"Вистава має працювати на глядача", – херсонський режисер-постановник Євгеній Резніченко

  Культурний спротив. Після початку повномасштабного вторгнення ...
> Теми > КУЛЬТУРОЛОГІЯ > Чумацький шлях > Кулиш асканийский

Кулиш асканийский

  1. На 10 литров воды взять одну курицу и 2,0-2,5 кг свинины, лучше шея;
  2. Варить на медленном огне до готовности; мясо вынуть, остудить, отделить от костей, пропустить через мясорубку;
  3. Бульон процедить, если мутный, довести до кипения и засыпать 1,5-2,0 кг промытого пшена;
  4. Варить до полу готовности пшена, за 5-10 минут до готовности всыпать мясо;
  5. Потом добавить 300 гр. сливочного масла;
  6. Отдельно взбить 10 яиц в хорошую пену;
  7. При постоянном помешивании ввести в кашу;
  8. Консистенция готового продукта как густая сметана;
  9. Подают из солениями (бочковые помидоры, огурцы).

Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.