on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Новини регіону

07.11.2024, 23:22

Херсон відвідали українські літератори Іздрик, Чорногуз і Цілик

У Херсоні 5 листопада пройшли поетичні читання Meridian Kherson 2024. ...
06.11.2024, 23:24

У Миколаєві відкриють персональну виставку херсонської художниці Яни Голуб'ятникової

Персональну виставку херсонської художниці Яни Голуб'ятникової “Почути, ...
04.11.2024, 23:46

Актриса Херсонського театру імені Миколи Куліша номінована на Шевченківську премію

Комітет з національної премії України імені Тараса Шевченка оприлюднив ...
> Новини регіону > Онлайн-гастроекскурсія «Автентична кухня Таврії та Галичини"
Всі новини

Онлайн-гастроекскурсія «Автентична кухня Таврії та Галичини"

11.10.2024 23:56

До Всесвітнього дня туризму в межах проєкту "Мандри херсонської бібліотекарки» було проведено онлайн-гастроекскурсію «Автентична кухня Таврії та Галичини".

Екскурс в історію харчової культури Півдня і Заходу України дозволив учасникам заходу дізнатися про рибні "пріоритети" жителів Херсонщини; про вплив балканської та турецької кухні на харчові вподобання південців; про такі автентичні страви галицької кухні як брамборак, гайзи-бубел, карменадль, цвіклі тощо.

Онлайн-гастроекскурсія завершилася жвавою дискусією щодо гастрономічної культури Півдня та Заходу України та перспектив відродження старовинних страв цих регіонів.





Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.