on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Новини регіону

06.07.2025, 22:20

"Театр — найбезпечніший простір поговорити із травмами". Як пластична вистава Occupation осмислює досвід окупації

Виставу Occupation режисер Мірес Пенюшкевич створив на основі трьох ...
05.07.2025, 23:28

Замість зброї — ляльки-мотанки: історія ветеранки з Херсонщини

Творчість стала для неї реабілітацією, говорить ветеранка російсько-української ...
04.07.2025, 23:18

Кіно, степ і пам’ять: у Києві відкрили виставку про довоєнний Херсон

Автівка "шерифів", стіл та газети від "редакції", фото ...
> Новини регіону > Онлайн-гастроекскурсія «Автентична кухня Таврії та Галичини"
Всі новини

Онлайн-гастроекскурсія «Автентична кухня Таврії та Галичини"

11.10.2024 23:56

До Всесвітнього дня туризму в межах проєкту "Мандри херсонської бібліотекарки» було проведено онлайн-гастроекскурсію «Автентична кухня Таврії та Галичини".

Екскурс в історію харчової культури Півдня і Заходу України дозволив учасникам заходу дізнатися про рибні "пріоритети" жителів Херсонщини; про вплив балканської та турецької кухні на харчові вподобання південців; про такі автентичні страви галицької кухні як брамборак, гайзи-бубел, карменадль, цвіклі тощо.

Онлайн-гастроекскурсія завершилася жвавою дискусією щодо гастрономічної культури Півдня та Заходу України та перспектив відродження старовинних страв цих регіонів.





Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.