on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Locations of visitors to this page

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новини регіону

23.03.2017, 11:33

Демократичний розвиток областей України – Херсонщина не пасе задніх...

31.10.2016, 09:39

Відкриття фотовиставки "Європейці в Таврії"

27 жовтня в Херсонській  обласній універсальній науковій бібліотеці ...
19.10.2016, 12:02

На Zабалці 2016 - триб'ют парасолькам!!!

> Персоналії > Кіно > Носков Андрій Анатолійович

Носков Андрій Анатолійович

Офіційний сайт Андрія Носкова тут

Народився в місті Нова Каховка, Херсонська область, Україна в 1972 р. 1979 - 1989 - відвідуючи середню школу, бере участь у конкурсах читців і театральної самодіяльності, займається в клоун-групі, ставить шкільні вистави. 1989 - вступає до Лгитмик [Ленінградський державний інститут театру, музики і кінематографії] ім. Н.К. Черкасова (пізніше - СПГАТІ, Санкт-Петербурзька державна Академія театрального мистецтва) на курс А.Д. Андрєєва. Тисяча дев'ятсот дев'яносто-один (починаючи з 3 курсу Театральної академії) -1995 - актор Санкт-Петербурзького Театру юного глядача ім. А.А. Брянцева. Основні ролі: один з берендеїв в "Сні на Нері" А. Андрєєва (1992), "Танц-клас" А. Андрєєва та Н.Г. Соловйової (1992), Гвідон, Білка, Черномор в "Казці про царя Салтана ..." А. Андрєєва та Ю. Васильєва (1992), "Шкідливі поради" А. Андрєєва (1993), Бірк у виставі "Ронья - дочка розбійника" А . Андрєєва (1993), Слуга Ханса в "Ундине" А. Андрєєва (1993), Шома у виставі "Все миші люблять сир" у постановці В. Дьяченко та А. Кабанова (1994).

1993-1995 - провідний дитячої передачі "Різнобарвна собака" Санкт-Петербурзького телебачення. 1994 - знявся у фільмах "Прокляття Дюран" (реж. В. Титов) і "Замок" (реж. А. Балабанов). 1995 - знявся у фільмі "Одкровення з незнайомцем" (реж. Жорж Бардавіл). 1996 - знявся у фільмі "Незакінчена любов" (реж. Фабріс казенних). 1996-1997 - працює в Театрі А.Б. Джигарханяна (Москва). 1997-1998 - бере участь у театральних проектах в Москві, працює за кордоном, вступає до аспірантури СПГАТІ на кафедру пластичного виховання. З 1998 - актор Великого драматичного театру ім. Г.А. Товстоногова, Санкт-Петербург. Ролі: Вістовий Нейд в "Отці" Г. Дитятковського (1998), Феодор в "Борисі Годунові" Т. Чхеїдзе (1999), Буланов в "Лесі" А. Шапіро (1999), Егмонт Клаузен в "Перед заходом сонця" Г. Козлова (2000), Іполит в "Федрі" Г. Дитятковського (2000), Клитандр в "Жорже Дандене" Жака Лассаля (2002), Старший лейтенант Ювачев в "метеликів" Н. Пинигина (2004), Автор і Хлопчик в "Старому і море "В. Івченко (2005) та ін.

З 1999 співпрацює з Санкт-Петербурзьким театром "Російська антреприза" ім. А. Миронова: головні ролі в спектаклях "Портрет Доріана Грея" В. Фурмана (1999) та "Моя парижанка" Е. Романова (2002). 2000-2005 - асистент-педагог на кафедрі пластичного виховання СПГАТІ. 2002 - знявся у фільмі "Танцююча на хвилях" (реж. Т. Мельникова). 2 003 - виконав роль А.С. Пушкіна у документальному фільмі "Супутниці великих. О. Пушкін: сто тринадцятий любов". 2 003 - знявся у фільмі "Агент національної безпеки - 4". 2004 - знявся у фільмі "Своє чуже життя" (реж. А. Рогожкін). 2004 - зіграв у виставі Андрія Могутнього "Pro Турандот" в театрі "Притулок комедіанта". З 2004 є художнім керівником Театрального товариства "Носкова і Компанія". Разом з братом Іллею зіграв роль Йона Тихого в першому проекті Товариства - виставі "Подорож" А. Дежонова. 2000-2005 - грав в комедійному телевізійному серіалі "Web-камера" на "П'ятому каналі" (Санкт-Петербург). 2005 - знявся у фільмі "Парі" (реж. Б. Павлов-Сильванский).

Роли в театре

      Учебный театр ЛГИТМиК

  • 1990 — «Сон в летнюю ночь»

      ТЮЗ имени А. А. Брянцева

  • 1991 — «Наш цирк»
  • 1991 — «Конёк-Горбунок» П. Ершова
  • 1991 — «Сказки Пушкина»
  • 1992 — «Сон на Нере»
  • 1992 — «Танц-класс»
  • 1992 — «Сказке о царе Салтане» А. Пушкина
  • 1993 — «Вредные советы»
  • 1993 — «Ронья — дочь разбойника» А. Линдгрен
  • 1993 — «Ундина»
  • 1994 — «Белые ночи»
  • 1994 — «Над пропастью во ржи» Д. Сэлинджера
  • 1994 — «Горе от ума» А. Грибоедова
  • 1994 — «Все мыши любят сыр» Д. Урбан

      Большой драматический театр имени Г.А. Товстоногова

  • 1998 — «Отец»
  • 1999 — «Борис Годунов»
  • 1999 — «Лес»
  • 1999 — «Макбет»
  • 1999 — «Аркадия»
  • 2000 — «Ложь на длинных ногах»
  • 2000 — «Перед заходом солнца»
  • 2000 — «Федра»
  • 2002 — «Жорж Данден»
  • 2004 — «Мотылёк»
  • 2005 — «Старик и море»

     Театр «Приют комедианта»

  • 2004 — «Pro Турандот»
  • 2009 — «Сирано де Бержерак»

     «Русская антреприза» им. А. Миронова

  • 1999 — «Портрет Дориана Грея»
  • 2002 — «Моя парижанка»

     Театральное товарищество «Носковы и Компания»

  • 2004 — «Путешествие»
  • 2007 — «Игры любви» (режиссер и исполнитель главной роли)
  • 2008 — «Конец цитаты» (моноспектакль-концерт)

      Санкт-Петербургский Театральный центр на Коломенской

  • 2006 — «Влюбленный Мопассан»

      «Независимый театральный проект»

  • 2008 — «Боинг Боинг»

      Театральное агентство «Лекур»

  • 2008 — «Летучая мышь»

      Продюсерская компания «Вива»

  • 2009 — «Эй, Труффальдино! или Слуга двух господ»

      Антреприза «Не Большой Театр»

  • 2009 — «Однажды знойной ночью»

      Антреприза «Театральный Дом»

  • 2009 — «Крошка»

Фильмография

  • 1994 — «Проклятие Дюран»
  • 1994 — «Замок»
  • 1995 — «Откровения с незнакомцем»
  • 1996 — «Неоконченная любовь»
  • 2002 — «Танцующая на волнах»
  • 2003 — «Спутницы великих. А. Пушкин: 113-я любовь», документальный фильм
  • 2003 — «Агент национальной безопасности — 4»
  • 2004 — «Своя чужая жизнь»
  • 2004-2005 — «Web-камера» (телесериал)
  • 2005 — «Пари»
  • 2005-2007 — «Кто в доме хозяин?» (телесериал)
  • 2006 — «Чонкин»
  • 2006 — «Глянец»
  • 2008 — «Человек с бульвара Маргариток»
  • 2008 — «Деревенская комедия» (телесериал)

Вікіпедія

Галереї


Фото Андрія Носкова

Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.