on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Новини регіону

22.03.2024, 13:15

Книга історій "Плач Херсонщини". Художниця створила ілюстрації використовуючи старослов'янські символи

  Художниця з Херсона Валерія Гуран працювала в Естонії та ...
20.03.2024, 23:16

Сквер на проспекті Незалежності в Херсоні назвали на честь Джона Говарда

  У Херсоні завершилось громадське голосування щодо перейменування ...
20.03.2024, 22:51

Присвятила 50 років свого життя театру. Історія Заслуженої артистки України з Херсона Олександри Тарновської

Заслужена артистка України Олександра Тарновська присвятила 50 років ...
> Новини регіону > Визначилися фіналісти фестивалю "Чорноморські Ігри" 2018
Всі новини

31.07.2018 14:25

Визначилися фіналісти фестивалю "Чорноморські Ігри" 2018

27 липня у Скадовську завершився півфінал вокального конкурсу 16-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські Ігри".

Юні учасники відкрили фестиваль офіційним гімном "Чорноморських Ігор", пише сайт Gazeta.ua.

Вітального листа на адресу фестивалю надіслала Голова Українського Культурного Фонду, дружина Президента України Марина Порошенко.

"Щиро дякую організаторам "Чорноморських Ігор" за прекрасну ініціативу, яка покликана об'єднати творчу молодь зі всієї України. Ви робите надважливу справу – шукаєте і підтримуєте юні таланти, а також підвищуєте рівень культури і мистецтва українського суспільства", - сказала у своєму зверненні пані Марина.

Зі сцени учасників та гостей фестивалю привітали організатори, почесні гості та партнери "Чорноморських Ігор": засновник фестивалю Микола Баграєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, голова "Благодійного фонду Євгена Рищука" Євген Рищук, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу, Почесний консул Королівства Швеції, президент компанії "Віндкрафт" Карл Стурен.

Микола Баграєв нагадав історію "Чорноморських Ігор" і провів паралель з шкільним випускним класом:

"Історія "Чорноморських Ігор" продовжується. Нам сьогодні виповнилося 16 років. Якщо провести аналогію зі шкільною освітою, то зараз ми в 11-му випускному класі. Але ми не збираємося на цьому зупинятися, тому що діти України повинні мати можливість для творчої реалізації, а "Чорноморські Ігри" дають їм таку можливість. Фестиваль існував, існує і буде існувати у майбутньому!"

Також у перший день фестивалю розпочав роботу дискусійний клуб, де продюсер Олена Мозгова відповіла на численні запитання та надала поради батькам як допомогти розвинути талант дитини: "Треба бути наполегливим, щоб стати успішним співаком, бо не все трапляється одразу. Історія знає приклади, коли визнання приходить як у юному так і в зрілому віці. Головне, щоб ви знали, що сцена - це ваше", - сказала Олена учасникам фестивалю.

Співачка Alyosha заспівала разом з усіма учасниками новостворений гімн "Чорноморських Ігор-2018", який вона написала у тандемі зі своїм продюсером Вадимом Лисицею.

"Створити гімн "Чорноморських Ігор" - величезна честь і благородна місія! Ми прийняли цю естафету і дуже вражені талантом і професіоналізмом юних виконавців. Саме вони надихають робити цей світ кращим!", - прокоментувала Alyosha.

Оцінювало виступи конкурсантів журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Руслан Квінта (композитор, музичний продюсер), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак, композитор), Альона Савінова(директор музичної школи А+, викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна(генеральний продюсер каналу М1), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов(генеральний директор "Хіт Fm"), Роман Муха (продюсер телеканалу М2).

Окрім півфіналістів, на сцені виступили зіркові гості та випускники фестивалю, серед яких: володарка Гран-прі "Чорноморських Ігор-2017" Ліза Волощенко, український бойз-бенд "D-SIDE BAND", співачка Alyosha, TamerlanAlena (Олена Омаргалієва – 1-а премія "Чорноморських Ігор" 2002) та Тіна Кароль (лауреат "Чорноморських Ігор -1999").

Провели фестивальний день ведучі каналу М1: Міла Єремєєва, Денис Христов, Галина Завійська та Андрій Чорновол.

А до фіналу пройшли наступні конкурсанти:

Категорія "Дівчата молодша група"

1. Довбуш Надія 
2. Гарбузюк Ольга 
3. Бугайчук Дар'я

Категорія "Хлопці молодша група"

1. Політов Ярослав
2. Сєрвєр Карабаєв 
3. Галас Артур

Категорія "Дівчата середня група"

1.Красновецька Даріна 
2.Чорна Дарина 
3. Швець Дарія

Категорія "Вокальний Гурт"

1. Дует Аріна Ніконова та Віктор Шевченко
2. Дитячий театр пісні Паприка 
3. Дует Анна та Ольга Ніконови

Категорія "Народний спів"

1. Лень Соломія 
2. Чирва Анна 
3. Шегеда Ірина

Категорія "Хлопці старша група"

1. Березовський Вадим 
2. Федоряка Владислав 
3. Хамза Рауль

Категорія "Дівчата старша група"

1. Іващенко Еліна 
2. IZABELLA
(Іващенко Ізабелла) 
3. Алучана Феджи

Джерело інформації: Газета "Вгору"





Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.