on-line с 20.02.06

Арт-блог

03.11.2020, 10:46

Ноябрь-2020

Мне мил ноябрь - предшественник зимы, Хоть самодур и нравом переменчив, С дождём и снегом, властью ранней тьмы, При свете фонарей почти застенчив... Люблю туманы, хруст подстывших луж, Незрячесть к лицам, дом с горячим чаем Ноябрь суров и сентиментам чужд, Скуп на цвета... Но так порой отчаян! Вдруг впустит солнце. И оно, спеша, День рассветит, раскрасит, отогреет... Весна - и только. Вот тогда Душа Вся встрепенётся и ...зазеленеет Алла Мироненко

Случайное фото

Голосование

Что для вас служит основным источником информации по истории?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календарь событий

   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Новости региона

30.07.2021, 14:01

Херсонців запрошують до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії

30.07.2021, 09:04

Всеукраїнський дистанційний відбірковий Фестиваль-конкурс козацької культури «Козацькі Барви» (Херсонська, Житомирська, Чернігівська області)

30.07.2021, 09:02

У Херсоні відбувся благодійний концерт на підтримку диригента оркестру "Гілея"

> Новости региона > На Херсонщині створили новий етно-фермерський комплекс
Все новости

21.07.2021 13:15

На Херсонщині створили новий етно-фермерський комплекс

 

 

Етно-фермерський комплекс сімейного типу «Болгарське Село» на базі свого сімейного фермерського господарства на Херсонщині почав створювати син етнічного болгарина, фермер-підприємець Юрій Палічев.

«Болгарське Село» спеціалізуватиметься не тільки на виробництві плодоовочевої продукції, а й займатиметься переробкою, виробництвом крафтової продукції.

Тут будуть втілені концепції сільського, зеленого та етнографічного туризму з гастротуризмом та сімейнім відпочинком.

«Ми створюємо точку продажів, де могли б продавати свою продукцію кінцевому споживачеві, – каже аграрій. – Реалізуючи свіжу продукцію з поля, фермер отримує мінімальну ціну. Якщо є мийка, сортування, то таку продукцію виробник продає трохи дорожче. За переробку додана вартість стає ще вище. А якщо продавати вирощену продукцію в своєму ресторані, то можна отримати максимальну вартість».

Крім ведення бізнесу, пов’язаного з етно-гастро-туризмом, ФГ «Палічеві» планує активно розвивати співпрацю з сусідніми фермерськими господарствами, закуповувати сировину у дрібних виробників, пропонуючи їм більш вигідні ціни.

Умови співпраці з ФГ «Палічеві» передбачають, що вся переробка продукції буде здійснюватися виключно на території їх фермерського комплексу і випускатися під торговою маркою «Болгарське Село», оскільки контроль якості готового продукту є пріоритетним для розвитку бізнесу.

Джерело





Напишите свой комментарий

Введите число, которое Вы видите справа
Если Вам не видно изображения с числом - измените настройки браузера так, чтобы отображались картинки и перезагрузите страницу.