on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новини регіону

22.03.2024, 13:15

Книга історій "Плач Херсонщини". Художниця створила ілюстрації використовуючи старослов'янські символи

  Художниця з Херсона Валерія Гуран працювала в Естонії та ...
20.03.2024, 23:16

Сквер на проспекті Незалежності в Херсоні назвали на честь Джона Говарда

  У Херсоні завершилось громадське голосування щодо перейменування ...
20.03.2024, 22:51

Присвятила 50 років свого життя театру. Історія Заслуженої артистки України з Херсона Олександри Тарновської

Заслужена артистка України Олександра Тарновська присвятила 50 років ...
> Новини регіону > На Херсонщині створили новий етно-фермерський комплекс
Всі новини

21.07.2021 13:15

На Херсонщині створили новий етно-фермерський комплекс

 

 

Етно-фермерський комплекс сімейного типу «Болгарське Село» на базі свого сімейного фермерського господарства на Херсонщині почав створювати син етнічного болгарина, фермер-підприємець Юрій Палічев.

«Болгарське Село» спеціалізуватиметься не тільки на виробництві плодоовочевої продукції, а й займатиметься переробкою, виробництвом крафтової продукції.

Тут будуть втілені концепції сільського, зеленого та етнографічного туризму з гастротуризмом та сімейнім відпочинком.

«Ми створюємо точку продажів, де могли б продавати свою продукцію кінцевому споживачеві, – каже аграрій. – Реалізуючи свіжу продукцію з поля, фермер отримує мінімальну ціну. Якщо є мийка, сортування, то таку продукцію виробник продає трохи дорожче. За переробку додана вартість стає ще вище. А якщо продавати вирощену продукцію в своєму ресторані, то можна отримати максимальну вартість».

Крім ведення бізнесу, пов’язаного з етно-гастро-туризмом, ФГ «Палічеві» планує активно розвивати співпрацю з сусідніми фермерськими господарствами, закуповувати сировину у дрібних виробників, пропонуючи їм більш вигідні ціни.

Умови співпраці з ФГ «Палічеві» передбачають, що вся переробка продукції буде здійснюватися виключно на території їх фермерського комплексу і випускатися під торговою маркою «Болгарське Село», оскільки контроль якості готового продукту є пріоритетним для розвитку бізнесу.

Джерело





Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.