on-line с 20.02.06

Арт-блог

13.05.2015, 09:45

May

Random photo

Voting

???

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Calendar

    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

News

01.08.2015, 13:17

Crazzzy Days

13.05.2015, 09:52

den-evropyi-v-hersone---2015

> News > Херсонські шеф-кухарі потрапили до рейтингу кращих кулінарів України
All news

03.12.2021 10:44

Херсонські шеф-кухарі потрапили до рейтингу кращих кулінарів України

27 листопада у Києві відбувся гастрофорум Creative Chefs Summit, на якому, за традицією, оприлюднено список топ-120 кулінарів України.

Олександр Шостак (бренд-шеф ресторану «Мускат») та Сергій Пантак (шеф-кухар ресторану «Кабанос») за результатом щорічної премії «Ukrainian Culinary Faces 2021» увійшли до сотні найкращих кулінарів країни. Їх професійні досягнення експерти відзначають вже третій рік поспіль.

Окрім роботи в ресторані, Олександр Шостак є Головою Херсонської філії Асоціації шеф-кухарів Півдня України, засновником міського гастрофестивалю «Spring Fest» та ініціатором проєкту «Скуштуй смак Херсонщини», організував встановлення двох національних рекордів України. Разом з цим, бере активну участь у громадській діяльності – є співзасновником громадської організації «Chefs Club», що сприяє розвитку української кухні з використанням локальних продуктів.

Сергій Пантак відомий містянам як шеф-кухар ресторану «Кабанос», який реалізує соціальні та благодійні проєкти та є суддею Кулінарного Кубку кухарів Південного, Західного та Східного регіонів України, а також Кулінарного Кубку кухарів серед юніорів.

У 2018 році херсонських кулінарів об’єднав проєкт «Херсон. Вінтажна кухня», який передбачає пошук історичного меню, розшифровку рецептів старовинних страв та їх відтворення в сучасних умовах. Кожна «вінтажна» страва є надзвичайно вишуканою і розкриває цікаві факти з історії життя богеми Херсона минулих століть. Свого часу проєкт став джерелом розвитку гастрономічного туризму в Херсоні, а його страви увійшли до туристичних маршрутів. Проєкт, аналогів якого в Україні немає, вже встиг потрапити до Національного реєстру рекордів України за кількістю одночасно приготованих вінтажних страв.

Ukrainian Culinary Faces – кулінарна премія національного масштабу. Її місія полягає в популяризації та підвищенні впізнаваності українських шеф-кухарів, які є тренд-сеттерами трьох основних напрямків: українська кухня, світова кулінарія та кондитерське/пекарське мистецтво. Список переможців формується на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів та кулінарних експертів.

Джерело

 





Leave a reply

Enter the number you see to the right.
If you don't see the image with the number, change the browser settings and reload the page