on-line с 20.02.06

Арт-блог

13.05.2015, 09:45

May

Random photo

Voting

???

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Calendar

    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

News

01.08.2015, 13:17

Crazzzy Days

13.05.2015, 09:52

den-evropyi-v-hersone---2015

> Organizations > Arts and crafts > Kherson regional centre of people art > ХОЦНТ > Фестиваль творчої молоді - 2018
All news

18.06.2018 14:50

Фестиваль творчої молоді - 2018

Неймовірне свято юності та талантів, яке відбулося 15-17 червня на узбережжі Залізного Порту, провів Херсонський обласний Центр народної творчості. ХІІ відкритий фестиваль молодіжних культур «ЕКСТРИМ» пройшов на базі туристичного комплексу «Море–Divan» і, як завжди, зібрав найталановитішу молодь Херсонщини. Участь у фестивалі взяли вокалісти, музиканти та хореографічні колективи з Великолепетиського, Каховського, Нововоронцовського, Голопристанського, Олешківського, Білозерського, Високопільського районів, Чаплинської, Асканійської, Борозенської об’єднаних територіальних громад області та міст Нова Каховка і Херсон.

Після урочистого відкриття розпочалася концертна програма, яка тривала понад 5 годин. Юні, талановиті та креативні учасники фестивалю запалили своєю енергією все узбережжя, зібравши навколо сцени величезну кількість глядачів. Кожен номер був по-своєму цікавим та неповторним. Завдяки злагодженій роботі ведучих Ірини та Романа Чухалових програма концерту була цікавою та трималася на високій емоційній ноті.

Родзинкою фестивалю стало творче змагання юнаків за звання «Містер Екстрим - 2018», у якому взяли участь 9 юних красенів, що своїм шармом і харизмою покорили жіночу половину глядацької аудиторії.

Учасники підготували свої презентації та сценічні персонажі і покорили глядацьку аудиторію різноманітними цікавими образами. Це: Чорний лицар, Хітмен, Пірат, Дед-Шот, Флеш, Тарзан, Козак, Джеймс Бонд та навіть Дід Мороз.

Найочікуванішим для жіночої половини став вихід «Я люблю Україну». Адже це була презентація у жанрі «Боді-Арт», де на торси хлопців були нанесені декоративні розписи в українському стилі. Дякуючи талановитій роботі студентів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Факультету культури та мистецтв Херсонського державного університету під керівництвом доцента Віталія Раковича, розписи, виконані у різних техніках мали неповторний вигляд.

Всі юнаки були по своєму талановиті та креативні й кожен отримав почесне звання у різних номінаціях:

«Містер Артистичність» - Віктор Дацко (с.Велика Лепетиха)

«Містер Стиль» - Данило Знаменський (м.Херсон)

«Містер Екстравагантність» - Віктор Циганов (с.Чорнянка Каховського р.)

«МістерТалант» - Сергій Банько (м.Херсон)

«Містер Мужність» - Владислав Іванюхін (с.Лазурне, Скадовський р.)

«Містер Креатив» - Олександр Лупийчук (с.Чорнянка Каховського р.)

«Містер Глядацьких симпатій» - Вадим Заворотній (с.Чулаківка Голопристанського р.)

«Містер Шарм» - Денис Якубовський (с.Лазурне, Скадовський р.)

«Містер Екстрим - 2018» - Олексій Булай (с.Лазурне, Скадовський р.)

Фаворитами цьогорічного фестивалю стали учасники зразкової циркової студії «Арлекіно» з с.Рубанівка Великолепетиського району, керівник Надія Стадніченко. Своєю неймовірною пластикою та грацією вони підкорили глядачів та учасників концерту. Вже за традицією, апогеєм «Екстриму» стало феєричне та екстремальне вогняне шоу у виконанні цього колективу.

Яскравим фіналом свята став виступ рок-гурту обласного Палацу молоді і студентів «Inside», який виконав низку відомих хітів. Від їх виступу публіка була у захваті.

Свято юності та талантів вдалося на славу!

Наступного дня веселим акордом фестивалю став конкурсний флеш-моб за участю всіх хореографічних колективів, що взяли участь в «Екстримі» та небайдужих відпочивальників. Провела його викладач хореографічних дисциплін Херсонського училища культури, методист ОЦНТ Ірина Режек разом зі своїми студентами, всі учасники флеш-мобу отримали від пляжних танців справжнє задоволення.

Директор туристичного комплексу «Море–Divan» Світлана Дудар та виконуючий обов’язки директора ХОЦНТ Володимир Капелюшник вибрали декількох учасників флеш-мобу, які на їхню думку були найбільш активними. І солодким призом для них стали смаколики від комплексу «Море–Divan».

Херсонський обласний Центр народної творчості дякує всім, хто долучився до проведення цього неймовірного молодіжного святкового дійства!







Leave a reply

Enter the number you see to the right.
If you don't see the image with the number, change the browser settings and reload the page