on-line с 20.02.06

Арт-блог

06.09.2018, 13:50

Вересень-2018

Знову Вересень приїхав На вечірньому коні І поставив зорі-віхи У небесній вишині. Іскор висипав немало На курний Чумацький шлях, Щоб до ранку не блукала Осінь в зоряних полях. Р.Росіцький

Випадкове фото

Голосування

Що для вас є основним джерелом інформації з історії?

Система Orphus

Start visitors - 21.03.2009
free counters



Календар подій

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Новини регіону

15.04.2024, 23:51

Серія картин еротичного жанру. У Херсоні художниця презентувала виставку "Гола правда"

  Херсонська художниця Оксана Оснач презентувала у місті виставку ...
13.04.2024, 11:07

Обстріляний, але живий: Херсонський театр привіз до Чернігова зворушливу виставу

Днями у Чернігові побував Херсонський академічний театр імені Миколи ...
13.04.2024, 11:04

У Херсонській громаді не закрили жодного закладу культури - МВА

  У Херсонській громаді не закрито жодного закладу культури ...
> Новини регіону > Херсонщина здобула першість у номінації «Регіональний прорив року» премії «Ukraine Tourism Awards 2020»
Всі новини

06.01.2021 09:15

Херсонщина здобула першість у номінації «Регіональний прорив року» премії «Ukraine Tourism Awards 2020»

Оголошено переможців головної туристичної премії країни «Ukraine Tourism Awards 2020». Херсонщина здобула першість у спеціальній номінації Державного агентства розвитку туризму України «Регіональний прорив року». Найкращим визнано туристично-контентний проєкт «Trip must go on», який реалізовувався громадською організацією  «Центр живої історії «Олешшя» у складі Регіональної Туристичної Організації «Туризм Херсона» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та у співпраці з управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації.

Починаючи з травня 2020 року команда «TripMustGoOn» працювала над створенням унікального контенту про туристичні можливості та локації Херсонської області. Під час пресконференції автори поділилися здобутками проєкту, спрямованого на популяризацію Херсонщини як туристичного напряму. Так, у рамках реалізації проєкту було розроблено та запущено туристичний інтернет-портал TripMustGoOn.com, який акумулював  понад 5000 нових фото, 8 сучасних промоційних відеороликів та цікаву інформацію про більш ніж 60 туристичних локацій Херсонщини трьома мовами, створено чат-боти для Telegram та Facebook Messenger.

Яскравий фотоконтент, створений у рамках реалізації проєкту «TripMustGoOn» було презентовано під час фотовиставок у ТРЦ «Фабрика» у місті Херсоні, ТРЦ «Оскар» у Новій Каховці та у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації.

У рамках проєкту відбувся конкурс «Краща ідея сувенірів», а також акція «Кавун – амбасадор Херсонщини». Так, на кавунах, зібраних та херсонських баштанах, розмістили 201000 наліпок із QR-кодами, які містили  інформацію про цікаві локації регіону. Перша партія з 30000 штук прибула до Києва на баржі перед Днем Незалежності України і була розміщена у 27 супермаркетах «Сільпо» Києва, Боярки, Софіївської Борщагівки та Броварів. Ініціатива мала великий резонанс серед користувачів Інтернет-мережі.

Вітаємо комнаду проєкту «TripMustGoOn» з перемогою!

Також пропонуємо згадати та подякувати всім номінантам премії «Ukraine Tourism Awards 2020» від Херсонської області. Херсонщина стає сильнішою завдяки вашій самовідданій праці! Ви допомагаєте туристам пізнавати історію нашого чудового, відкриваєте унікальні туристичні об’єкти, формуєте позитивний імідж області як туристичного регіону в очах українців та іноземців! Дякуємо за те, що ділитеся з гостями частинкою великої та теплої херсонської душі!

Номінація «Регіональний прорив року»

Національний природний парк «Олешківські піски»

Національний природний парк «Нижньодніпровський»

Проєкт «Trip must go on»

Херсонська обласна державана адміністрація (рекламно-іміджева кампанія «#ХерсонщинаНеймовірна» управління туризму та курортів ХОДА)

Номінація «Кращий комплекс «за містом»

Виноробне господарство Князя П.М.Трубецького

База зеленого туризму «Чумацька криниця»

Відкриття року у готельній сфері

Готель «Автобіографія»

Герой карантину

Туристичний путівник «АгоВ»

Гід-перекладач Лада Данік

Номінація «Кращий гід на карантині»

Олексій Білецький

Єгор Сидорович

Станіслав Бородашкін

Олена Бджола

Виталий Бугаєнко

Херсонщина неймовірна!

Джерело





Напишіть свій коментар

Введіть число, яке Ви бачите праворуч
Якщо Ви не бачите зображення з числом - змініть настроювання браузера так, щоб відображались картинки та перезагрузіть сторінку.